Zandra van Toorenburg

Zandra

Ieder van ons vindt obstakels op zijn weg. Ik bruis van de energie als ik iemand mag helpen om deze hindernissen in een ander daglicht te zien. Prachtig om te ervaren dat het licht dan in iemands ogen plotseling weer gaat schijnen. Hoe met hernieuwde energie het levenspad wordt vervolgd.

In mijn werk als leidinggevende voor diverse organisaties heb ik dit bij een aantal van mijn medewerkers mogen ervaren. De stimulans tot het oprichten van Lotus Coaching.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd die mij richting geven bij het coachen. Ik ben Master Practioner NLP en gecertificeerd Health-coach. Daarnaast maak ik gebruik van elementen uit het boeddhisme, sjamanisme, oplossingsgericht coachen en systemisch werk. Verder beoefen ik sinds vele jaren Oosterse vechtsporten (martial arts) en verschillende vormen van yoga en meditatie.

Met Lotus Coaching ben ik volop in ontwikkeling. Ik ontdek steeds meer over mezelf en mijn medemens. Dit maakt mij tot een completer mens die bewust in het leven staat.